Ελληνικά English Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
Το Φοινί
Αξιοθέατα
Πηλαβάκειο Μουσείο
Παραδοσιακές Τέχνες
Φοινιώτικα Λουκούμια
Εκκλησίες - Ξωκλήσια
Ταβέρνες - Εστιατόρια
Κέντρο Νεότητας
Σύνδεσμος Αποδήμων
Συμβούλιο Κοινοτικής Ευημερίας
Επιχειρήσεις
Νέα - Ανακοινώσεις
Η Φωνή του Φοινιού
Πολυμέσα
ΡΕΤΡΟ
Ο καιρός στο Φοινί
Ευεργέτες - Δωρητές
Επικοινωνία
Phini Village YouTube Channel
Εγγραφή στην Ηλεκτρονική Λίστα

Κέντρο Νεότητας Φοινιού (Κ.Ν.Φ.)Απολαύστε τον καφέ σας μαζί με ένα Φοινιώτικο λουκούμι και ξεδιψάστε με δροσερό νερό στο Κέντρο Νεότητας Φοινιού. Ο Λεμεσιανός Μαρίνος Μιντερίδης που ανέλαβε το οίκημα (Κυλικείο) του ΚΝΦ, θα σας φιλέψει με ό,τι καλύτερο και θα σας υποδεχθεί θερμά. Συνέχεια της Φοινιώτικης παραδοσιακής φιλοξενία υπόσχεται να προσφέρει ο Μαρίνος αφού ο ίδιος από την ημέρα που ανέλαβε το οίκημα του ΚΝΦ έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Κοινότητα και είναι έκτοτε συγχωριανός μας.

 

 

Τι θα βρείτε

Ένας ευχάριστος, άνετος χώρος μέσα και έξω, για νέους, νέες... μεγάλους και όχι μόνον. Τα βράδια σερβίρονται σουβλάκια, σιεφταλιές, ή/και μιξ και χαλούμι στην πίτα. Σερβίρονται επίσης παγωτά, αναψυκτικά, χυμοί, παγωμένο τσάι και κρύα μπίρα. Για τις κρύες νύχτες του Χειμώνα μπορείτε να ζεσταθείτε με τσάι του βουνού και παραδοσιακή σουμάδα. Διαθέτει τηλεόραση και ηλεκτρονικά παιγνίδια για τους νεότερους και τα παιδιά.

 

 

 

Μουσικές βραδιές

Το Κέντρο Νεότητας Φοινιού σερβίρει σε επιλεγμένες βραδιές (Παρασκευή ή/και Σαββατοκύριακο) λαϊκούς, ρεμπέτικους και... έντεχνους ρυθμούς. Μέσα από ένα ερασιτεχνικό λαϊκό σχήμα ο πρώην οικοδεσπότης του ΚΝΦ, Αντρέας Χαραλαμπίδης (Κύκκος) με τη συνοδεία μίνι ορχήστρας με μπουζούκια και κρουστά παρέα με τους νέους και τις νέες του Φοινιού φέρνει κοντά σας ζωντανά... βραδιές μελωδικές - διαδρομές στο λαϊκό, έντεχνο και ρεμπέτικο τραγούδι.

 

 

Εκδηλώσεις

Τα καλοκαίρια αλλά και σε γιορτές και επετείους, διοργανώνονται επίσης βραδιές τόμπολας με πλούσια δώρα μουσικές και άλλες εκδηλώσεις.

 

 

Wi-fi Internet

Για εσάς που θα θέλατε να κάνετε την βόλτα σας στο Φοινί αλλά δεν μπορείτε να αποχωρισθείτε από το email σας μην ανησυχείτε,   έχουμε φροντίσει και γι’αυτό. Το Κέντρο Νεότητας Φοινιού, διαθέτει ασύρματο internet ελεύθερης πρόσβασης κάνοντας την επαφή με το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ακόμη πιο εύκολη. Αρκεί μόνο να μην έχετε ξεχάσει να έχετε μαζί σας το laptop ή το netbook σας.

 

 

Ανοικτό καθημερινά πρωί και βράδυ (09.00 μέχρι 24.00).

 

 

Επικοινωνία:

Μάρινος Μιντερίδης

Τηλ: 25422290 / 99402581

 

 

 

Γρήγορη Αναζήτηση:
Εξειδικευμένη Αναζήτηση
Αξιοθέατα
Πάρκο Στέλιου Περικλέους

Θέση Θέας

Φυσικό Περιβάλλον

Φοινί - Ιερά μονή Τροοδιτίσσης (Μονοπάτι της φύσης)

Μεσαιωνικά Γεφύρια

Εκκλησίες - Ξωκλήσια
Παρεκκλήσι Άγιος Γεώργιος

Άγιοι Ανάργυροι

Ταβέρνες - Εστιατόρια
Ταβέρνα Φοινί ή αλλιώς PHINI Tavern

Παραδοσιακός καφενές «Η ΠΑΣΤΡΑ»

Φοινί on Facebook Πάνω  |  Πίσω  |  Εξ. Αναζήτηση  |  Ταυτότητα  |  Επικοινωνία  |  Αρχική Σελίδα