Ελληνικά English Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024
Το Φοινί
Αξιοθέατα
Πηλαβάκειο Μουσείο
Παραδοσιακές Τέχνες
Φοινιώτικα Λουκούμια
Εκκλησίες - Ξωκλήσια
Ταβέρνες - Εστιατόρια
Κέντρο Νεότητας
Σύνδεσμος Αποδήμων
Συμβούλιο Κοινοτικής Ευημερίας
Επιχειρήσεις
Νέα - Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
Εκδόσεις
Δημοσιεύματα
Η Φωνή του Φοινιού
Πολυμέσα
ΡΕΤΡΟ
Ο καιρός στο Φοινί
Ευεργέτες - Δωρητές
Επικοινωνία
Phini Village YouTube Channel
Εγγραφή στην Ηλεκτρονική Λίστα

«Αυγουστιάκο Καλοκαιρινό πάρτι»Περάσαμε εξαιρετικά στη φετινή μας «Μουσική Βραδιά» με τον Σταύρο Κωνσταντίνου. Το «Αυγουστιάτικο Καλοκαιρινό πάρτι» διοργανώθηκε από κοινού από το Κοινοτικό Συμβούλιο, το Κέντρο Νεότητας και το Σύνδεσμο Αποδήμων και Φίλων Φοινιού. Βράδυ Δευτέρας 14 Αυγούστου 2023 με το προαύλιο του Πολιτιστικού Κέντρου Φοινιού κατάμεστο, όπου όλοι μαζί διασκεδάσαμε με τους ερμηνευτές Σταύρο Κωνσταντίνου, Στέφανη Νέρου και την ορχήστρα τους.

 

Την εκδήλωση χαιρέτισαν, η Προεδρεύων του Κοινοτικού Συμβουλίου Φοινιού κ. Νικόλ Νεοφύτου, o κ. Εφραίμ Χρίστου - Πρόεδρος του Κέντρου Νεότητας, η κ. Μαρία Θρασυβούλου - Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποδήμων και Φίλων Φοινιού και η κ. Μαρία Παναγιώτου – Επίτροπος Περιβάλλοντος.

 

 

Η κ. Νικόλ Νεοφύτου στο σύντομο χαιρετισμό της και αφού καλωσόρισε τους επίσημους προσκεκλημένους της βραδιά τόνισε ότι είναι σημαντικό να φροντίζουμε να κρατούμε την κοινότητα μας ζωντανή και να διατηρούμε ένα υγειές κλίμα για ανάπτυξη των ανθρωπίνων σχέσεων μεταξύ των συγχωριανών μας. Συνεχίζοντας τόνισε ότι απόψε.. «Είμαι δίπλα χαρούμενη αφού από την 1η Απριλίου που αναλάβαμε βλέπουμε ότι οι στόχοι μας ο ένας στόχος μας μετά τον άλλο υλοποιούνται. Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι και η αποψινή μας εκδήλωση αφού γίνεται συνεργασία με το Κέντρο Νεότητας και με τον Σύνδεσμο Αποδήμων και φίλων Φοινιού. Ενώνοντας δυνάμεις δε, όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε πολύ περισσότερα». Καταλήγοντας η κ. Νεοφύτου αναφέρθηκε ότι «Η σημερινή Μουσική Βραδιά δεν προσφέρεται για ομιλίες αλλά για διασκέδαση. Απόψε έχουμε μαζί μας τον ταλαντούχο Κύπριο τραγουδιστή Σταύρο Κωνσταντίνου και την ορχήστρα του. Εύχομαι η αγάπη για τον τόπο μας, να μας ενώνει μόνο, για να δούμε τον τόπο μας ακόμα πιο ψηλότερα». Τέλος η κ. Νεοφύτου «ευχαρίστησε τον ΠτΚΔ κ. Νίκο Χριστοδουλίδη θέτοντας υπό  την αιγίδα του την εκδήλωσή καθώς και το «ΡΙΚ» χορηγό επικοινωνίας για την στήριξη και την προώθηση της εκδήλωσησ».

 

Στο ίδιο ύφος και ο χαιρετισμός του Προέδρου του Κέντρου Νεότητας Φοινιού κ. Εφραίμ Χρίστου καλώντας άπαντες… Οργανωμένα σύνολα, και όλους τους Φοινιώτες  (ντόπιους και απόδημους) σε ενότηταςγια το καλό του χωριού, του τόπου μας και των ανθρώπων του.

 

Το λόγο πήρε η κ. Μαρία Θρασυβούλου πρόεδρος του ΣΑΦΦ, όπου εξήρε την προσπάθεια των τριών φορέων που ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας την όλη προετοιμασία της εκδήλωσης. «Αυτήν την συνεργασία ανέφερε πρέπει να θέσουμε ως πυξίδα και δίκαια να βαδίσουμε όλοι μαζί προν την πρόοδο και τη σύσφιξη των σχέσεων μας για το καλό του Φοινιού μας».

 

Εκ μέρους της πολιτείας σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε προς τους θαμώνες της εκδήλωσης μας και η επίτροπος περιβάλλοντος κ. Μαρία Παναγιώτου. Κάλεσε δε άπαντες να σέβονται και προστατεύουν το περιβάλλον ειδικά μετά και τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές. Ολοκληρώνοντας κάλεσε την Προεδρεύων να φροντίσει για την ανακύκλωση με τα σκεύη (μπουκάλια πλαστικά και γυάλινα, πιάτα, κυπελάκια κλπ.) που θα χρησιμοποιούνταν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

 

Τιμής Ένεκεν

Ο Σύνδεσμος Αποδήμων και Φίλων Φοινιού με τη σύμφωνο γνώμη του Κοινοτικού Συμβουλίου και του Κέντρου Νεότητας τίμησαν τη Θέμιδα Σπανού. Έναν άνθρωπο που μετέτρεψε την δοκιμασία και τον πόνο της ψυχής της σε ΑΓΑΠΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Μετά από ένα τραγικό περιστατικό και 111 μέρες παραμονής στην εντατική του νοσοκομείου μαζί με το σπλάχνο της η Θέμιδα Σπανού βρήκε τη δύναμη να σταθεί στα πόδια της και να μετατρέψει τον πόνο της σε Αγάπη και Ελπίδα. Με σθένος και δύναμη ψυχής δίνοντας τα σωστά μηνύματα στην κοινωνία και στους νέους μας… «Ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή»

 

 

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, Φοινιώτες, Απόδημοι και Φίλοι της κοινότητας Φοινιού είχαν την ευκαιρία να συνευρεθούν για ακόμη μια χρονιά και να  διασκεδάσουν όλοι μαζί κατά την διάρκεια της βραδιάς.

 

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου και η παρέα του μαζί με την ερμηνεύτρια Στέφανη Νέρου και τους μουσικούς μας Στέλιο Ιωάννου (στο μπάσο), Ρούμεν Μίτσεφ (στα κρουστά), Ευάγγελο Ευαγγέλου (στη κιθάρα), Γιώργος Ντίνεφ (στα πλήκτρα), Αντρέας Γιανναράς (στο μπουζούκι) και την ομάδα της L.P. AUDIOVISUAL για τον φωτισμό και τον ήχο μας κράτησαν συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τις μουσικές τους επιλογές.

 

 

Ευχαριστίες

Μέσω της ιστοσελίδας μας απευθύνουμε τις ολόθερμες μας ευχαριστίες μας σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της Μουσικής μας βραδιάς.

 

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Φοινιού ευχαριστεί τους διαχρονικούς χορηγούς και υποστηρικτές του ΚΣΦ.

 • Ουρανία Πίσσουρου
 • Μάριο Νεάρχου
 • Μάριο Ηλία
 • Ηρόδοτο Νικολάου και
 • Μάριο Νεοφύτου

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε:

 • Τον Βαγγέλη Τίφα (Crucial Services Ltd), για το δημιουργικό του Διαφημιστικού Πάνο.
 • Δημήτρη Γεωργίου (για την εκφώνηση του διαφημιστικού σποτ)
 • Μιχάλη Γεωργίου (για το μουσικό θέμα του διαφημιστικού σποτ)
 • Τον κ. Γιάννη Νεοφύτου (Crucial Services Ltd), για επιμέλεια των διαφημιστικών σποτ (RADIO/VIDEO)

 

Παρουσίαση:

 • Άννα Αθανασίου

Χορηγός επικοινωνίας:

 • ΡΙΚ

Διοργανωτές:

 • Κοινοτικό Συμβούλιο Φοινιού
 • Κέντρο Νεότητας Φοινιού
 • Σύνδεσμος Αποδήμων και Φίλων Φοινιού


Σχετικά


Φωτογραφίες

Μουσική Βραδιά μέρος Α

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη «Μουσική Βραδιά» που διοργανώθηκε από κοινού από το Κοινοτικό Συμβούλιο, το Κέντρο Νεότητας και το Σύνδεσμο Αποδήμων και Φίλων Φοινιού τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο της κοινότητας.

Φωτογραφίες

Μουσική Βραδιά μέρος Γ

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη «Μουσική Βραδιά» που διοργανώθηκε από κοινού από το Κοινοτικό Συμβούλιο, το Κέντρο Νεότητας και το Σύνδεσμο Αποδήμων και Φίλων Φοινιού τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο της κοινότητας.

Φωτογραφίες

Μουσική Βραδιά μέρος Β

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη «Μουσική Βραδιά» που διοργανώθηκε από κοινού από το Κοινοτικό Συμβούλιο, το Κέντρο Νεότητας και το Σύνδεσμο Αποδήμων και Φίλων Φοινιού τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο της κοινότητας.


17/08/2023
Γρήγορη Αναζήτηση:
Εξειδικευμένη Αναζήτηση
Νέα - Ανακοινώσεις: - Ανακοινώσεις
»Κοινωνική αλληλεγγύη και αλτρουϊσμός

15/06/2024

»Φεστιβάλ Φοινιώτικου Λουκουμιού

12/06/2024

»Έτσι ψήφισε η κοινότητα Φοινιού

10/06/2024

»«Οι Παντρεμένοι κι’ αν έχουν Ψυχή»

04/05/2024

»Εγκαίνια Σταθμού Ανταπόκρισης Πολιτικής Άμυνας Φοινιού

29/04/2024

»Οι Φοινιώτες τίμησαν τις Εθνικές Επετείους

26/04/2024

»Εκλογές 9ης Ιούνιου

17/04/2024

»Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΚΝΦ

12/04/2024

»ΚΣΦ - Έντυπο εισηγήσεων και παραπόνων

26/02/2024

»Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι

26/02/2024

»Επίσκεψη υπ. Αλέξη Βαφεάδη στο Φοινί

16/02/2024

»ΚΝΦ: Αναβολή Εκλογικής Συνέλευσης

31/01/2024

»Ανάρπαστος ο φοινιώτικος ππαλουζές

08/11/2023

»3η «Παγκύπρια Πορεία Αγάπης» 2023

04/10/2023

»Παγκύπρια πρωτιά για το «ππούλλιν» του Φοινιού

01/09/2023

Φοινί on Facebook Πάνω  |  Πίσω  |  Εκτύπωση  |  Εξ. Αναζήτηση  |  Ταυτότητα  |  Επικοινωνία  |  Αρχική Σελίδα